Allergie voordelen van centraal stofzuigen

Bij het gebruik van een traditionele stofzuiger worden de allerkleinste deeltjes, zoals fijnstof, weer teruggeblazen de woning in. Fijnstof is zichtbaar wanneer u tegen het schuin invallende licht inkijkt.

Lees verder

Dit stof dwarrelt op en slaat neer op bijvoorbeeld meubels en vensterbanken. Het gevolg is dat uw huis wel schoon lijkt maar het niet is! Juist dit fijnstof vergroot klachten van mensen met astma of een allergie voor bijvoorbeeld huisdieren, pollen of huisstofmijt.

Verbeterde hygiëne bij centraal stofzuigen

Voor mensen met allergische aandoeningen of astma hebben wij goed nieuws. Met een centraal  stofzuigsysteem werkt u 100% stof- en geurvrij. Omdat de stofzuiger zelf niet in de ruimte staat waar u stofzuigt, vindt er in deze ruimte geen uitblaas van fijnstof plaats. Het centrale stofzuigsysteem vangt het stof op in de stofzak. Uitblaas vindt plaats naar buiten, in de kruipruimte of wordt onder de pannen van het dak weggeleid. Daarbij gaat het hierbij uitsluitend om de uitblaas van lucht, niet van stof!

Wij garanderen dat er dankzij het centrale stofzuigsysteem in uw woning geen uitstoot plaatsvindt van:

  • Huisstof
  • Huisstofmijt
  • Allergenen
  • Pollen
  • Schimmels

Er zijn een aantal officiële onderzoeken geweest naar het effect van centrale stofzuigsystemen op de hygiëne. Bekijk de onderzoeksrapporten. Stofzuigen met een centraal stofzuigsysteem is daarom een verademing! Maar dit is niet het enige voordeel, bekijk alle voordelen van centraal stofzuigen.