Stofcontact Snoover®

Snoover® is een uniek product van de firma Snoek. Het is een stofcontact dat geïntegreerd kan worden in hetzelfde inbouwraam van de meest gangbare merken.

Kleuren

Snoover® is leverbaar in verschillende kleuren. Momenteel zijn de volgende kleuren leverbaar: Wit (Ral 9010 - Ral 9016), Crème (Ral 1013), Antraciet (Ral 7021), Zwart (Ral 9017). Verkrijgbaar in zowel glans als mat (behalve RAL 7021).

Richtingloze Slanginsteek

De stofzuigerslang met de bediening op de handgreep is niet meer afhankelijk van een bepaalde positie. De slang kan dus ingestoken worden zonder te letten op de stand van de slang. Deze gepatenteerde vinding van Snoek wordt standaard geleverd op de Snoover®.

Montagemateriaal

In de ruwbouw worden de speciaal voor dit systeem ontworpen inbouwdozen geplaatst. Zij zijn te integreren met de meest gebruikte standaard inbouwdozen voor de elektrische installatie. Dit is uitermate belangrijk voor een nette afwerking bij de eindmontage.

Merken

Snoek heeft stofcontacten die passen in bijna alle gerenommeerde merken. Te weten Berker, Busch-Jaeger, Gira, Jung, LeGrand, Merten, Peha en Siemens.

Stofcontact E50

De stofcontacten zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. Voor zowel het klassieke als het moderne interieur is er altijd wel een inlaat dat bij de omgeving past.

Bij de materiaalkeuze is Snoek ervan uitgegaan, dat de stofcontacten geschikt moeten zijn voor duurzaam gebruik. De stofcontacten zijn voorzien van kema-keur en keymark. We kunnen elke kleur leveren die u wenst. Echter hebben we ook een standaard lijn van kleuren.

Bediening op de handgreep

Natuurlijk biedt Snoek de mogelijkheid om de machine via de handgreep van de slang te bedienen. U kunt dan tijdens het stofzuigen eenvoudig de stofzuiger aan en uit zetten wanneer het u uitkomt.

Wilt u bijvoorbeeld eerst iets opruimen voor u verder stofzuigt, dan zet u gewoon de machine even uit. Energiebesparing kan soms heel gemakkelijk zijn.

Bediening bij insteek

U kunt ook de machine laten schakelen wanneer u de slang in de inlaat steekt.

Modellen

  • Structuur crème gemoffeld (Ral 1013)
  • Structuur helder wit gemoffeld (Ral 9001)
  • Geborsteld roestvrijstaal
  • Structuur zilver/zwart gemoffeld
  • Structuur bruin/zwart gemoffeld
  • Structuur messing/zwart gemoffeld
  • Zwart mat

Plintzuiger

De plintzuiger is een zuigmond die ergens in de plint wordt bevestigd. Bijvoorbeeld in de plint in de keuken. De plintzuiger is makkelijk te bevestigen met behulp van de nieuwe flexibele aansluitslang (speciaal voor de plintzuiger). De plintzuiger begint te werken wanneer u met uw voet de schakelaar op de plintzuiger omzet.

Kleuren

Ook de plintzuiger is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk in crème, wit, zwart en grijs.

Rvs afdekraam

Speciaal voor een aluminium of RVS plint is er een RVS afdekraam voor de plintzuiger. Het afdekraam is makkelijk te bevestigen op de plintzuiger.