Onderhoud en reparatie van uw centrale stofzuigsysteem

Wij repareren en onderhouden centrale stofzuigsystemen ongeacht het merk.
Hiervoor beschikken wij over een landelijk netwerk.

Centrale stofzuigsystemen bestaan uit verschillende onderdelen die voor een deel zijn ingebouwd in de woning. Deze onderdelen van veel merken zijn universeel en daardoor uitwisselbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie, reparatie en het onderhoud van stofzuigsystemen lossen wij 95% van alle problemen snel en adequaat op tijdens ons eerste bezoek.

Ons stappenplan

  • Gratis advies (telefonisch, per e-mail of whatsapp)
  • Kosten voorstel
  • Planning bezoek
  • Uitvoering op locatie
  • Tevreden klant

Gratis advies

Veel problemen kunnen door de klant zelf opgelost worden na advies. Dit spaart tijd en kosten.

Kosten voorstel

Wanneer een service bezoek op locatie nodig is, spreken wij vooraf de prijs van de voorrijkosten met u af. Ook maken we een inschatting van de tijd die de monteur nodig heeft om het probleem te verhelpen. Hier proberen we zo transparant mogelijk in te zijn. Het inschatten van de benodigde materialen is in veel gevallen niet mogelijk. Dit gebruiken we daarom altijd in overleg met u.

Planning

We spreken met u af wanneer onze monteur langs kan komen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, plannen we meerdere afspraken in één route. We streven naar een ‘doorlooptijd’ van 7 dagen.

Uitvoering

Onze monteur bezoekt u op de afgesproken dag of tijd. Na een inspectie kan hij in de meeste gevallen het probleem binnen de tijd volgens het kostenvoorstel voor u oplossen. Mocht het niet lukken om de storing direct op te lossen, dan kan uiteraard een vervolgbezoek gepland worden.

Tevreden klant

Wij streven naar perfectie en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. U kunt er op rekenen dat onze monteur van onbesproken gedrag is en een specialist op het gebied van centrale stofzuigsystemen.

Interesse?

U kunt ons ook bellen of mailen
E-mail: info@snoek.com
Telefoon: 0345 599360