Al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland

Op zoek naar een centraal stofzuigsystemen voor uw woning of bedrijfspand?

Centraal stofzuigen is ‘anders’ stofzuigen dan u tot nu toe gewend was. U werkt nu niet met een apparaat dat u achter u aan sleept en dat met een snoer is verbonden met het stopcontact. U gebruikt uitsluitend de stofzuigerslang, steekt deze in de inlaat in de muur en door een druk op de schakelaar in het handvat van de slang zet u de stofzuiger aan of uit.

Hoe werkt het dan?

Door de buizen in de muur worden stof en vuil naar de centrale unit, de stofzuiger zelf, geleid. Deze stofzuiger bevindt zich op een vaste plaats in huis: een zolder, kelder, garage of technische ruimte. De stofzuiger is hiermee een vast onderdeel van de woning of het bedrijfspand geworden, zoals u dat ook van de CV installatie kent.

De centrale stofzuigsystemen van Snoek zijn degelijk en betrouwbaar. Doordat we de deze systemen al sinds 1976 maken, hebben we veel ervaring opgedaan en kunnen we oplossingen bieden voor verschillende typen woningen en bedrijfspanden van kapperszaken tot hotels.
Op basis van een tekening van een pand, maken wij geheel vrijblijvend een passende offerte met verschillende opties.

Elke locatie

U kunt ook in de keuken gebruikmaken van het centraal stofzuigsysteem.

Boven

Een optie om de bovenverdieping te voorzien van het centraal stofzuigsysteem behoort tot de mogelijkheden.

Centrale Unit

Het geheel wordt vanuit een centrale unit aangedreven.

Auto

Het gemak om de auto aan huis te kunnen stofzuigen.

Kwaliteit en Service

Service wordt gewaardeerd door onze klanten. Onze technische medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en, indien nodig, op locatie onderhoud te verrichten.

Lees verder

Innovatie

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een aantal unieke producten ontwikkeld voor een centraal stofzuigsysteem: de Snoover® inlaat en onze warmte-terugwinunit.

Wat streven wij na?

Wij zijn graag úw partner op het gebied van centrale stofzuigsystemen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid vinden wij belangrijk waarbij het belang van de klant voorop staat.

We hebben de ambitie om dé partner te zijn op het gebied van centraal stofzuigen en speciale vacuümmachines.

Duurzame productie

Ons moderne bedrijfspand heeft geen gasaansluiting, er zijn 492 zonnepanelen op het dak geplaatst. Zo wekken wij de benodigde groene stroom op voor zowel het kantoor als de productiehal zelf. Op zonnige dagen wordt het overschot geleverd op het lokale energienetwerk.

Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzame samenleving.